Breaking News

Ed Sheeran: Ξόδεψε 650.000 λίρες για ένα μετασκευασμένο βαγόνι της δεκαετίας του 1880 (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ed Sheeran και η σύζυγός του φέρεται να ξόδεψαν 650.000 λίρες για ένα μετασκευασμένο σιδηροδρομικό βαγόνι στη νότια ακτή της Αγγλίας με θέα τη 
Μάγχη.

Πριν δύο χρόνια (το 2020), ο 31χρονος - πλέον - Ed Sheeran είχε αναδειχθεί ο πλουσιότερος μουσικός του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 30 ετών. Μάλιστα, δημοσίευμα ανέφερε ότι είχε πληρώσει όλα του τα ακίνητα σε μετρητά, χωρίς να χρειαστεί να πάρει κάποιο δάνειο από τράπεζα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης και η 30χρονη σύζυγός του Cherry Seaborn έχουν ξοδέψει μια περιουσία, μεγαλώνοντας την έκταση της γης γύρω από το σπίτι τους στο Suffolk, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «Sheeranville».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι ξόδεψε 650.000 λίρες για ένα μετασκευασμένο σιδηροδρομικό βαγόνι σε μια άγονη λωρίδα γης στη νότια ακτή της Αγγλίας με θέα τη Μάγχη.


Η κατασκευή των δύο υπνοδωματίων αγοράστηκε στο όνομα της Cherry Seaborn στα τέλη του περασμένου έτους, μερικούς μήνες πριν από τη γέννηση της δεύτερης κόρης του ζευγαριού.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό βαγόνι τρένου της δεκαετίας του 1880, της εταιρείας Southern Railway, που περιβάλλεται από μια σύγχρονη επέκταση εμπρός και πίσω.

Στην κατασκευή περιλαμβάνεται μια μικρή κουζίνα και μια τραπεζαρία με συρόμενες πόρτες, που οδηγούν σε έναν μικρό κήπο.

Η περιοχή, στην οποία υπάρχουν και άλλα καταλύματα, παρέχει διάφορες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως και μια παμπ.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της Daily Mail, το απομακρυσμένο τοπίο θα μπορούσε να αποδειχθεί η τέλεια απόδραση για το ζευγάρι και να αποτελέσει ένα διάλειμμα ξεκούρασης και χαλάρωσης για τον Sheeran, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Πρόσφατα ολοκλήρωσε μια σειρά από πέντε συναυλίες στο στάδιο Wembley.

Η ακίνητη περιουσία του στο Suffolk - την οποία αγόρασε για πρώτη φορά το 2012 - αγγίζει πλέον τα 3,7 εκατ. λίρες.


Ο βραβευμένος καλλιτέχνης έχει πλέον κατασκευάσει πέντε ακίνητα στο οικόπεδο καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα περιβόλι, μια υπαίθρια κουζίνα, χώρο ψυχαγωγίας και μια «λίμνη άγριας ζωής», που έχει αποτελέσει αντικείμενο καταγγελιών τα τελευταία χρόνια.

Μοιράζεται την περιουσία με τη Cherry Seaborn και τις κόρες τους, την ενός έτους Lyra και τη Jupiter, η γέννηση της οποίας ανακοινώθηκε τον Μάιο του τρέχοντος έτους.


Πληροφορίες από: Daily Mail