Breaking News

Ε. Καρακάση: «Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών γιατί αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Ελένη Καρακάση, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής  «Love it»:

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των "Άγριων Μελισσών", με πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε όλοι που το βλέπαμε. Μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος, το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα...

Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου. Δεν το έχω δημοσιοποιήσει. Έπρεπε να κάνω άμεσα ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή. Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε να αλλάξουν λίγο τα σενάρια γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και είναι καθαρά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι... πρόληψη. Πήγα να κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο κάτι που ήξερα πως υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Είδαμε κάτι ανησυχητικό και οι γιατροί μου είπαν να γίνει η επέμβαση άμεσα. Ήμουν τυχερή γιατί έγιναν όλα σωστά και γρήγορα.

Με στήριξε πολύ ο άντρας μου. Ήταν συγκινητική η στήριξή του... Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου, Δημήτρη. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Ωστόσο, δεν έχει φύγει από το μυαλό μας να γίνει με άλλους τρόπους, τους οποίους τους σκεφτόμαστε ακόμα...».