Breaking News

Ευδοκία Τσαγκλή για Νίκο Τακλή: «Χωρίσαμε, μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Love it», η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή, αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Νίκο Τακλή, που ήταν ο νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο του 2021, η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή είχαν διεκδικήσει στον τελικό του Big Brother το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ. Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Νίκος Τακλής.

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα από το παιχνίδι πέρασα αρκετά δύσκολα. Μετά τον εγκλεισμό στο σπίτι, ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις στη ψυχοσωματική μας υγεία. Μου πήρε περίπου 2-3 μήνες για να επανέλθω», είπε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Και εξομολογήθηκε: «Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη Βαρσάμη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε τραβήξαμε χωριστούς δρόμους. Σίγουρα πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν αγαπάς τον άλλο και έχεις ειλικρινή συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως μου είχε πει. Είναι καλό παιδί. Εφόσον το είπε, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα τηρήσει το λόγο του...».

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια νέα κατάσταση για μας, το βιώναμε εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει γιατί την πληρώνει ο κόσμος που δεν φταίει», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Τσαγκλή.