Breaking News

Γεράσιμος Γεννατάς: «Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δώρο γενεθλίων» στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, ενώ θα συμμετέχει και στη δραματική σειρά εποχής «Έpωτας φυγάς», η οποία θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Open...

«Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι απάνθρωπο; Υποθέτω ότι μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια. Κανείς δεν ασχολείται με αυτό που λέμε, αλλά με τον τρόπο που το λέμε. Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα. Δεν θα αξίζει η ζωή μας τίποτα», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το Metoo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας. Απλά τώρα βρήκαμε μια ωραία καραμέλα και το κάνουμε πάλι στο περιτύλιγμά του. Στη ζωή μου ήμουν πάντα υπέρ των αδυνάτων και υπέρ των παθόντων».

Όταν ρωτήθηκε για την καταδίκη, αλλά και την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε:

«Λυπάμαι πάρα πολύ που τα συζητάμε αυτά. Λυπάμαι πάρα πολύ για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι... Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας... Είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο. Ντρέπομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν και είμαι με τους ανθρώπους που κάτι έχουν πάθει... Κατεβαίνει πολύ χαμηλά αυτό που διακυβεύεται...».