Breaking News

Η εξομολόγηση του Φ. Μουρατίδη: «Έχασα την αδερφή μου από μηνιγγίτιδα όταν ήμουν τεσσάρων ετών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Φάνης Μουρατίδης κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για τα επαγγελματικά του και τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε πώς άλλαξε η ζωή του όταν, ως παιδί τεσσάρων χρονών, έχασε την αδερφή του από μηνιγγίτιδα.

«Έχασα πολύ μικρός την αδελφή μου, πάρα πολύ μικρός... και έμεινα ξαφνικά μόνος μου. Ήμουν 4 ετών και η αδελφή μου 2, πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έμεινα μόνος, δεν είχα κάποιον να μιλήσω, οπότε την έπλασα με τη φαντασία μου, την έκανα σκεπτομορφή. Δηλαδή ότι υπήρχε μέσα στο χώρο...», είπε ο Φάνης Μουρατίδης

Και πρόσθεσε: «Τότε πολύ νωρίς νομίζω συνειδητοποίησα τι σημαίνει θάνατος. Είναι αυτό το τεράστιο αίσθημα μοναξιάς, που σε πνίγει με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου που συνδέεσαι άμεσα και ξέρεις ότι είναι δύσκολο να ξαναβρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο να ξανασυνδεθείς έτσι. Αυτό με οδήγησε στο να θέλω να αποκτήσω σε βάθος χρόνου μια επικοινωνία με τους ανθρώπους...».

«Στη Γ' Δημοτικού έβγαινα έξω κι έλεγα σε όποιον έβλεπα... "Γεια, είμαι ο Φάνης, θέλεις να γίνουμε φίλοι;". Και έλεγα ότι έχω όλη τη Θεσσαλονίκη, όλους φίλους. Είχα φτάσει να παίρνω τηλέφωνο σε αγνώστους και μιλούσα μαζί τους. Αυτοί οι άνθρωποι μου έλυναν τις ασκήσεις στα μαθηματικά, στη φυσική και στη χημεία. Δεν τους γνώρισα ποτέ... Σ' αυτή τη διαδικασία είχα μπει για να καλύψω τη μοναξιά μου...», αποκάλυψε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Δείτε τη συνέντευξη.