Breaking News

Η Κλινική: Επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/7/22, στις 21:00 - Επεισόδιο 1: Μετά από ένα τροχαίο, δύο νεαρά παιδιά, η Εύα (17) και ο Πέτρος (20), μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Η Εύα δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στη λεκάνη. Αυτό που την αγχώνει περισσότερο δεν είναι το χτύπημα, αλλά οι γονείς της που δεν γνώριζαν ότι βρισκόταν κρυφά σε πάρτι και μάλιστα συνοδευόμενη από τον Πέτρο που δεν τον εγκρίνουν καθόλου.

Παράλληλα, φτάνει στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης (62), με ένα κλαδί καρφωμένο στον ώμο του. Είναι το άλλο θύμα του τροχαίου. Τα παιδιά πέρασαν με κόκκινο και έπεσαν πάνω στη μηχανή που οδηγούσε καθ’ οδόν για το γάμο του.

Στα επείγοντα μπαίνει και η Ιωάννα (40) με αλλεργικό σοκ. Είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Κρήτη και βρίσκεται στην Αθήνα για ένα συνέδριο. Στο πλευρό της είναι πάντα ο Μάρκος (22), μεταπτυχιακός φοιτητής και βοηθός της σε μια πανεπιστημιακή έρευνα που διεξάγουν. Καθώς η Ιωάννα αναρρώνει, έκπληκτη μαθαίνει από τις εξετάσεις αίματος ότι είναι έγκυος. Κάτι  τέτοιο θα την φέρει σε δύσκολη θέση μιας και η Ιωάννα έχει συνευρεθεί εpωτικά με τον Μάρκο...


Τρίτη 12/7/22 - Επεισόδιο 2: Η Χαρίκλεια (55), η κυρία που δουλεύει στο περίπτερο δίπλα στο νοσοκομείο, εμφανίζεται στην είσοδο μόνο με τα εσώρoυχά της και εντελώς αποπροσανατολισμένη. Η Σοφία και ο Παύλος θα την υποβάλουν σε μερικές εξετάσεις για να διαγνώσουν ότι πάσχει από όψιμη σχιζοφρένεια.

Η Στέλλα (38) φτάνει στα επείγοντα και ισχυρίζεται ότι χτύπησε στον καρπό όταν έπεσε στο σπίτι της την ώρα που έκανε δουλειές. Η αλήθεια όμως είναι ότι την κακοποιεί σωματικά ο άντρας της και στο τέλος θα επιστρέψει στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένη.

Ο Λουκάς (40) κατέρρευσε την ώρα που έτρεχε στο πάρκο και μπαίνει στα επείγοντα με συμπτώματα ζαλάδας και ταχυκαρδίας. Δεν ακούει όμως την εντολή του γιατρού να σταματήσει την έντονη γυμναστική. Έχει χάσει τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες και θέλει να λάβει μέρος στον ημιμαραθώνιο της πόλης γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τιμήσει τη μνήμη της...

Τετάρτη 13/7/22 - Επεισόδιο 3: Ο Αργύρης (60) πηγαίνει στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους. Ο γιατρός του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μυϊκός ο πόνος και ο Αργύρης αποφασίζει να το αφήσει να περάσει μόνο του. Όταν θα επιστρέψει, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή, έχει χάσει τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται επειγόντως. Η κοπέλα του, η Ελευθερία (55), τον συνοδεύει. Στο νοσοκομείο φτάνει και ο γιος του, Μάρκος, που είχε να μιλήσει στον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της μάνας του.

Ο Στέφανος (20) λιποθυμά τη στιγμή που τον κυνηγάει ο τραυματιοφορέας Λάμπρος Αρσένης σε έναν από τους διαδρόμους του νοσοκομείου... γuμvό. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας του Στέφανου. Ο τραυματιοφορέας είναι σίγουρος πως ο Στέφανος έχει σχέση με τη μέλλουσα γυναίκα του ίδιου του πατέρα του και τον επιπλήττει γι’ αυτήν την ανώριμη συμπεριφορά.

Η Χρυσάνθη (40) έχει ταχυκαρδία, πόνο στο στήθος, ζαλάδα και εφίδρωση, αφότου αποχαιρέτησε τον γιο και τον άντρα της που φεύγουν και οι δυο τους ταξίδι. Οι εξετάσεις δεν θα δείξουν κάτι, παρόλο που η Χρυσάνθη συνεχίζει να έχει δυσκολία στην αναπνοή και αίσθημα πνιγμού. Τελικά όλο αυτό οφείλεται στις κρίσεις πανικού που απέκτησε από την στεναχώρια της για το παιδί της που έφυγε στο εξωτερικό...

Πέμπτη 14/7/22 - Επεισόδιο 4: Η Δώρα (28), μία κρατούμενη έγκυος 36 εβδομάδων, φτάνει στο νοσοκομείο με υπέρταση και παράλυση στο πρόσωπο. Θα προχωρήσει σε καισαρική και θα ζητήσει να μην της δείξουν το παιδί της γιατί δεν θέλει να δεθεί από τη στιγμή που θα το δώσουν για υιοθεσία.

Η Μαρία (32) είναι μουσικός. Εδώ και μερικές μέρες αισθάνεται μία αδιαθεσία και επισκέπτεται το νοσοκομείο. Θέλει να γίνει καλά για να συνεχίσει τις περιοδείες της με τη φιλαρμονική, αλλά ο σύντροφός της τη χωρίζει γιατί βάζει πιο πάνω την καριέρα της από τη σχέση τους.

Η Κωνσταντίνα (65) έρχεται στα επείγοντα με κρίση βήχα και αιμόπτυση. Όταν ο γιατρός Ανδρέας Γαζής τη βλέπει, την αναγνωρίζει. Είναι η μητέρα ενός καλού παιδικού φίλου του. Η Κωνσταντίνα δεν μιλάει πια με το γιο της και ο Ανδρέας προσπαθεί να τους φέρει πάλι κοντά...

Για την αρχική σελίδα "Η Κλινική" πατήστε ΕΔΩ