Breaking News

Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά την απώλεια του συζύγου της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία το βράδυ της Κυριακής έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα, σε ηλικία 58 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram:

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα Εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κι εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στον κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου, για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Θεό που την Έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ».