Breaking News

Κούγιας: «Έκανα τα πάντα για να αναδείξω την αθωότητα του κ. Λιγνάδη - Ο κ. Μπιμπίλας επανεξελέγη με... επιστολική ψήφο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της ετυμηγορίας στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να καταδικαστεί για τους τρεις από τους τέσσερις βιaσμούς, για τους οποίους κατηγορείται.

Το Πρωινό πρόβαλε σήμερα (6/7) τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είπε χθες: «Είναι μια δύσκολη υπόθεση, εμείς αντικρούσαμε την κατηγορία με λεπτομέρειες. Εγώ θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι, πριν το δικαστήριο εκδώσει την απόφασή του, έκανα τα πάντα ώστε να αναδείξω την αθωότητα του κυρίου Λιγνάδη. Δε νομίζω ότι το δικαστήριο θα έχει χρόνο να εκδώσει την απόφασή του την Πέμπτη».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά, εναντίον της οποίας είχε κινηθεί νομικά τον περασμένο μήνα, όπως και στην ανοιχτή επιστολή, που υπέγραψαν πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου και της δημοσιογραφίας, στην οποία καταγγέλλονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ξεσπώντας σε γέλια, είπε για το κάλεσμα που έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας: «Είδα μόνο τον Μπιμπίλα και έναν άλλο κύριο... Ο κ. Μπιμπίλας πρόσφατα δεν επανεξελέγη; Με επιστολική ψήφο! Δεν είδα κανέναν εδώ από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή αυτή. Έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας, θα νιώθει και πολύ άσχημα... Δεν είδα ψυχή εδώ πέρα, ήταν μόνο ο πρόεδρος και ο γραμματέας».

«Του έφτιαξε τη μέρα του Αλέξη Κούγια. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να ρωτάει εκνευρισμένη: «Είναι αστείο;».

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και πώς σχολιάστηκαν από τη Φαίη Σκορδά.