Breaking News

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την αγωγή στη Φαίη Σκορδά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές και για τη Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ είπε για την αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά:

«Χθες πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή, που παρουσιαστές είναι ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, παίχτηκε μαγνητοσκοπημένη δήλωση μιας κυρίας, της κυρίας Τζώρτζη - μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ -, η οποία τόλμησε και είπε ότι εγώ είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Μόλις πάμε στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κυρία Σκορδά και ο κύριος Λιάγκας, ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο.

Κι όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. 

Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ όχι για την εκπομπή την προχθεσινή γιατί για οτιδήποτε για μένα θα έρχεται και μια αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν όλοι, 5-10 αγωγές από τον κύριο Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει εδώ και 15 μήνες».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει στο Πρωινό: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσουμε».

Δείτε τα βίντεο.