Breaking News

Κώστας Τουρνάς για μητέρα του Γιώργου Μαρίνου: «Τα δάκρυά της ήταν σοκ για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην τελευταία εκπομπή «Ανοιχτά» για τη φετινή σεζόν, η Αννίτα Πάνια υποδέχθηκε τον Κώστα Τουρνά, ο οποίος περιέγραψε μια στιγμή, που του έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά του, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαρίνο στη σκηνή και τη μητέρα του στις πρώτες θέσεις.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές, οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά, το τι βιώνει ο καθένας μόνος του. Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι και παρακολουθούσε την παράσταση. Πάντα ερχόταν μία φορά η μητέρα του και ο πατέρας του» είπε ο Κώστας Τουρνάς.

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ερμήνευε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε "Να είχα κι εγώ μια δική μου αγάπη", μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού και αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα και μπορούσες να μπεις μέσα σ' αυτό συναισθηματικά, πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Έτυχε μια φορά και κοίταξα από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για μένα ήταν σοκ εκείνη την ώρα. Ήταν σαν να της συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά και τη σοκάρει και τη θλίβει...».