Breaking News

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταφέρθηκε δύο φορές στο νοσοκομείο, μέσα σε ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», χθες το πρωί ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Αμέσως μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και οι γιατροί του είπαν να παραμείνει στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός ζήτησε να πάρει εξιτήριο, καθώς δεν ήθελε να θεωρηθεί ότι προσπαθεί να αποφύγει την παρουσία του στη δικαστική αίθουσα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στις φυλακές του Κορυδαλλού, ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου στις 04:00, ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και ότι η παραμικρή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

Δείτε το βίντεο του Mega.