Breaking News

Μέσα σε σπηλιά! Η παραλία της Ελλάδας που δεν πιάνει ποτέ ήλιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη ξεχωριστή γωνιά της χώρας μας, μας συστήνει το κανάλι «haanity», το οποίο παρουσιάζει την παραλία Καρακατσάνης, στα αριστερά της οποίας υπάρχει μια τεράστια σπηλιά, που είναι αρκετά βαθιά ώστε να χωράει πολλές παρέες. Στην περιγραφή του βίντεο, σημειώνεται:

«Εσείς θα το πιστεύατε αν σας έλεγαν ότι σε απόσταση 2 ωρών παρά κάτι από την Αθήνα μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, εσείς και άλλα 100 άτομα τουλάχιστον, χωρίς να αισθανθείτε καθόλου τις ακτίνες του ηλίου και χωρίς να ζεσταθείτε από τον καύσωνα; Και όλα αυτά στην... Αρκαδία;

Κι όμως αυτή η παραλία υπάρχει και έχει μάλιστα το όνομα γνωστού αείμνηστου ηθοποιού. Αναφερόμαστε στην Παραλία Καρακατσάνης, μια ανάσα βόρεια από το Άστρος Κυνουρίας.

Στα αριστερά αυτής της παραλίας υπάρχει μια τεράστια σπηλιά, που έχει και αυτή στο εσωτερικό της παραλία με λευκή, απαλή άμμο και είναι αρκετά βαθιά ώστε να χωράει πολλές παρέες.

Πραγματικά πρόκειται για θαύμα της φύσης. Στο εσωτερικό της σπηλιάς επικρατεί απόλυτη δροσιά ενώ η θάλασσα απέχει μόλις μερικά βήματα. 

Μόλις 2 ώρες, λοιπόν, από την Αθήνα, χωρίς αντιηλιακό, αυτό το φυσικό air condition θα σας κάνει να δροσιστείτε από τον καύσωνα. 

Συντεταγμένες: https://goo.gl/maps/HhwmigrV94KqkVqx6».