Breaking News

Το Κόκκινο Ποτάμι - Μανουσάκης: «Δεν βρέθηκε ακόμα το κλεμμένο φορτηγό, τα μηχανήματα εντοπίστηκαν σε ένα χωράφι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Πέμπτης, ο Μανούσος Μανουσάκης αναφέρθηκε στο απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην Ξάνθη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (25/7), στα γυρίσματα για τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Άγνωστοι είχαν κλέψει το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σειράς, που θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο Open.

Πρόκειται για ένα μεγάλο λευκό φορτηγό, μάρκας Mercedes, στο οποίο αναγράφεται στο μπροστινό μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω «Καμπόσος Μεταφορές». Η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447.

«Τα μηχανήματα βρέθηκαν πεταμένα σε ένα χωράφι, περισώσαμε όσα μπορούσαμε, αλλά το φορτηγό έχει εξαφανιστεί. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι βρέθηκε το φορτηγό, αυτό δεν είναι αληθές», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Επίσης, ο σκηνοθέτης της σειράς έκανε έκκληση στον κόσμο, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι για το φορτηγό να ειδοποιήσει τις Αρχές.