Breaking News

Λ. Νάργες - Χ. Σαντικάι: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το baby shower (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Προχθές (1/7), οι δυο τους διοργάνωσαν ένα baby shower, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο. Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων:

«01.07. Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου @xristos.santikai. Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο! Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!»