Breaking News

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Θέλω μαζί σου να κουράζομαι για να μη νιώθει κανείς μας κουρασμένος» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μία φωτογραφία από την εποχή που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο. Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου. Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος. Φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι στίγμα. Εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου και η εικόνα μου δεν ήταν αρεστή... Μέχρι τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να εξετάζομαι τακτικά. Έχω αγωνία και άγχος για την υγεία μου, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όσο περνάνε τα χρόνια κάπως ηρεμώ».

Το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη.


«Για σένα, που μου έστειλες μήνυμα και μου είπες πως κουράστηκες να προσπαθείς να γίνεις καλά, θέλω μαζί σου κι εγώ να κουράζομαι για να μη νιώθει κανείς μας κουρασμένος. Θέλω να κουραστώ μαζί σου για κάθε τι ωραίο, για κάθε τι που μας γερνάει, για κάθε τι που το 'χουν έτοιμο. Ας κουραστούμε με αυτό που σκοτώνει και με αυτό που δεν θέλει να πεθάνει», έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.