Breaking News

Οι πρώτες δηλώσεις του Δ. Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του: «Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω κι εγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7), ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται εκτός φυλακής, καθώς εξασφάλισε τη χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ, που είχε οριστεί για την αποφυλάκισή του μέχρι να γίνει το Εφετείο...

Κατά την έξοδό του από τις φυλακές του Κορυδαλλού, οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος είχε δίπλα του τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα, θα έρθουν κι αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θα ήθελα επί του παρόντος να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα, όπως ίσως να παρασύρθηκε ένα πολύ μεγάλος μέρος της κοινωνίας. Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Νομίζω τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω κι εγώ. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, στο Εφετείο, πιστεύω ότι θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να σιωπούμε», τόνισε από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας.