Breaking News

Δ. Ουγγαρέζος: «Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1, θέλει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θα είμαι και την επόμενη σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη. Θα είναι λίγες οι διακοπές γιατί επιστρέφουμε νωρίς. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για τα καινούργια πράγματα που θα κάνουμε», είπε o Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Όταν ρωτήθηκε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη. Νομίζω ότι είναι μια περίοδος που κι εκείνη θέλει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να έχει το χώρο της και το χρόνο της. Σίγουρα την έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που ενδεχομένως να ακούει περισσότερο από μένα ή και να την χρειάζονται περισσότερο και να τους χρειάζεται. Οπότε, εγώ μένω λίγο πίσω. Ξέρει ότι τη νοιάζομαι και την αγαπώ. Με τον Γιώργο έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για τα επαγγελματικά».

«Θεωρώ ότι τα παιδιά στο Star, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, θα έπρεπε να έχουν λίγο περισσότερη διάρκεια», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.