Breaking News

Παντρεύτηκαν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez - «Τα καταφέραμε... Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, τρεις μήνες μετά την πρόταση γάμου.

H Jennifer Lopez και o Ben Affleck είχαν αρραβωνιαστεί την πρώτη φορά το 2002, ωστόσο χώρισαν το 2004. Το 2021 επανασυνδέθηκαν και τον περασμένο Απρίλιο του τρέχοντος έτους το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά, με τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό να περιγράφει τη ρομαντική πρόταση γάμου...

Προχθές, το βράδυ του Σαββάτου, ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης και η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Jennifer Lopez επιβεβαίωσε το γάμο της, μέσα από ενημερωτικό δελτίο που δημοσίευσε την Κυριακή στο «On The JLo». Επίσης, ανέβασε και μία σειρά από selfies.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες από το γάμο τους στο παρεκκλήσι Little White (A Little White Wedding Chapel), ενώ σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή...

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στη γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου... Ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε, που τον ονειρευόμασταν πριν από πολύ καιρό και έγινε πραγματικότητα...

Όταν η αγάπη είναι πραγματική, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στο γάμο είναι να έχει ο ένας τον άλλον, όπως και η υπόσχεση που δίνουμε να αγαπάμε, να νοιαζόμαστε, να κατανοούμε και να είμαστε υπομονετικοί και καλοί μεταξύ μας... Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας...

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που έχουμε, σε αφθονία, μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή, που δεν είχαμε ποτέ περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία».


O Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 14χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι - γνωστό ως «Bennifer» - έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο.

Η Lopez θα πάρει και το επίθετο του Affleck. Το αρμόδιο γραφείο εγγραφής δείχνει ότι η ποπ σταρ θα αλλάξει το όνομά της σε Jennifer Affleck. Το πιστοποιητικό γάμου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη κατατεθεί.


Το People ανέφερε ότι, εκτός από το γάμο στο παρεκκλήσι, έγινε και μια μικρή τελετή, παρουσία των παιδιών τους και της μητέρας της Jennifer Lopez.


Πληροφορίες από: Daily Mail