Breaking News

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πέτρος Φιλιππίδης - η δίκη του οποίου συνεχίζεται - πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Την περασμένη Παρασκευή (1/7), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση υπό όρους του Πέτρου Φιλιππίδη: εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καταβολή εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Λίγα λεπτά μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7), ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν.

Η κάμερα της εκπομπής «TLive» του Alpha κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο σπίτι του στο Ψυχικό, όπου έφτασε περπατώντας, φορώντας μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Εκεί τον περίμενε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και κάποιοι συγγενείς.

Να σημειωθεί ότι ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε δηλώσει χθες στο Πρωινό: «Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι, εσφαλμένα μέχρι σήμερα, διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν είναι ύποπτος φυγής και γιατί δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να αποφασίσει ομοφώνως την αποφυλάκισή του».