Breaking News

Ρεγγίνα Μακέδου: «Έκλαψα, ξέσπασα... ό,τι κι αν περνάμε, πάντα το φως θα κερδίζει» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά. Το μεσημέρι της Παρασκευής, έγραψε στο Instagram:

«Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουμε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις. Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν ή το περνάνε.

Πυρετός, να 'σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες. Τρέμουλο τόσο που να μην μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη.. το κινητό.. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ!!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες, είναι γύρω μας!!! Μικροί και μεγάλοι!!! 

Έκλαψα, ξέσπασα, δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια "εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοίτα με δεν μπορώ να πάω τoυαλέτα". "Τώρα είσαι πιο δυνατή" μου είπε, με έκανε να γελάσω, μου είπε τόσο όμορφα λόγια…

Δεν είμαι όλα χοροί και χαμογέλα, υπάρχουν μέρες που θες να 'σαι μόνος σου, να πονέσεις, να κλάψεις, να κάνεις τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν στη κατάσταση μας, όλα είναι πιθανά! Ευτυχώς ήταν η Μαμά εκεί, όποτε ήμουν χάλια έκανε τα πάντα να 'μαι καλά.

Κοίτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή, ντύθηκα, έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ό,τι κι αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!

Γίνετε δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα!!!! Θα βοηθήσεις έναν σαν εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωή του!!!!

Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα, σας παρακαλώ πάτε, είναι 10’ από το χρόνο σας! Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι.

Για πάντα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κλινική Στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου για ολααααα και όλους».