Breaking News

Rishi Sunak - Liz Truss: Διακόπηκε το ντιμπέιτ, λιποθύμησε η παρουσιάστρια (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τελευταίο ντιμπέιτ για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μεταξύ του Rishi Sunak και της Liz Truss, διακόπηκε, καθώς λιποθύμησε η παρουσιάστρια Kate McCann.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, την τηλεμαχία των δυο υποψηφίων διοργάνωσαν η εφημερίδα Sun και το Talk TV, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού, Kate McCann.


Περίπου στα μισά του ντιμπέιτ, ακούστηκε  ένας δυνατός θόρυβος στο στούντιο, με τη Liz Truss να αναφωνεί «Ω Θεέ μου».

Στη συνέχεια, η ροή του προγράμματος διακόπηκε, ενώ το Talk TV ανακοίνωσε ότι η Kate McCann είναι καλά στην υγεία της.

«Η Kate McCann λιποθύμησε στον "αέρα" απόψε και παρόλο που είναι καλά, η ιατρική συμβουλή ήταν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και τους ακροατές μας», ανέφερε η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού το βράδυ της Τρίτης.


Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, Rishi Sunak και Liz Truss, σχολίασαν στο Twitter ότι ένιωσαν ανακούφιση όταν ενημερώθηκαν ότι η McCann είναι καλά, τονίζοντας ότι θα ήταν ευτυχείς να διοργανωθεί ένα νέο ντιμπέιτ.

Σύμφωνα με το BBC, η δημοσιογράφος του TalkTV επρόκειτο να συμπαρουσιάσει τη συζήτηση μαζί με τον Harry Cole, ωστόσο ο πολιτικός συντάκτης της Sun αποχώρησε καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».