Breaking News

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αν δεν το δω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει χτυπήσει γυναίκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» φιλοξενήθηκε η Σάσα Μπάστα, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, τον σύζυγό της και την 3χρονη κορούλα τους.

Με αφορμή την αναβολή του χθεσινού live της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, η Σάσα Μπάστα ρωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με τον τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό.

«Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Δηλαδή, αν δεν το δω, δεν μπορώ να το πιστέψω γι' αυτόν τον άνθρωπο που τον γνωρίζω χρόνια. Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έχω μάθει, έχω ακούσει και υπάρχουν βίντεο, που δεν τα έχω δει για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Μιλάω ξεκάθαρα για τον άνθρωπο που γνωρίζω εγώ και συνεργάζομαι, ο οποίος είναι τόσο ήρεμος... Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα "μπαμ"... Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω κάτι όσον αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και αν αποδειχθεί ότι έτσι είναι προφανώς και δεν το συζητώ... Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του...».

Δείτε το βίντεο.