Breaking News

Σκηνές φαρ ουέστ με νεκρούς και τραυματίες σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρεις νεκροί (ένας από τους τραυματίες υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του), δύο 
αστυνομικοί τραυματίες και μία σύλληψη είναι ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και συνεχίστηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ρήγου στο Open, όλα ξεκίνησαν στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Κουρτίδου, περίπου στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί υπήρξε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουλάχιστον 7 ατόμων, που επέβαιναν σε δύο οχήματα.

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό του άλλου οχήματος, στο οποίο ένας συνεπιβάτης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει (προσπάθησε να βγει και τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα). Μετά το ρεπορτάζ του Open, έγινε γνωστό ότι κατέληξε στο νοσοκομείο ο άνδρας, που τραυματίστηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητο του οδηγού που πυροβόλησε επέβαινε μία γυναίκα, η οποία επιχείρησε να διαφύγει πεζή, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Επίσης, ένας από τους εμπλεκόμενους έκλεψε ένα όχημα και διέφυγε. Στη συνέχεια ο άνδρας πήγε στους Αγίους Αναργύρους, όπου λήστεψε ένα μπαρ (πληροφορίες κάνουν λόγο και για πρατήριο υγρών καυσίμων). Όταν βγήκε από το κατάστημα ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο δράστης και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει».