Breaking News

The Masked Singer - Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Μινώταυρος που ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος κρυβόταν πίσω από τη Μάσκα του Μινώταυρου, ήταν ο μεγάλος νικητής  στον τελικό του «The Masked Singer», που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου.

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχθηκε όλες τις Μάσκες που πρωταγωνίστησαν στο show, οι οποίες ανέβηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του «The Masked Singer».

Οι τρεις Μάσκες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και διεκδίκησαν τη νίκη στον τελικό ήταν το Παγωτό, το Μωρό και ο Μινώταυρος.

Οι 4 «ντετέκτιβ» - ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης - έκαναν τις τελικές προβλέψεις τους.

Η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας ξεκίνησε και κατόπιν ανακοινώθηκε η μία Μάσκα που αποχωρεί, που ήταν το Παγωτό. Η Μάσκα βγήκε και αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της Ναταλίας Δραγούμη.


Οι άλλες δύο Μάσκες, το Μωρό και ο Μινώταυρος, ανέβηκαν ξανά στη σκηνή, ερμηνεύοντας ένα παλιό τους κομμάτι.

Στη νέα ψηφοφορία το κοινό αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη του Μάσκα. Μεγάλος νικητής του «The Masked Singer» είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης, που κρυβόταν πίσω από τη Μάσκα του Μινώταυρου. Τη δεύτερη θέση πήρε το Μωρό, που ήταν ο Σαρμπέλ.




Νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι ο πιο αποτελεσματικός «ντετέκτιβ» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος κέρδισε τη «Χρυσή πiπα».