Breaking News

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Ελπίζω να εμφανιστεί στην επόμενη δικάσιμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η  Σοφία Παυλίδου μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Σοφία Παυλίδου είπε για το γνωστό περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, που είχε συμβεί στο θέατρο Xυτήpιo, τον Ιανουάριο του 2018, όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει»:

«Δεν θέλω να συζητάω πια για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη. Μου ήταν δυσάρεστο, αλλά πλέον δεν είναι, καθώς μετασχημάτισα όποιο τραύμα κι αν άφησε αυτή η υπόθεση. Θα ήθελα πάρα πολύ, την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος, να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης για να κλείσει κι αυτός ο κύκλος της ζωής μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αν το περιστατικό μου κόστισε επαγγελματικά... Σίγουρα μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Δεν γίνεται να κρατάς θυμό μέσα σου...».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε  για τους γιους της και το διαζύγιό της με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο:

«Δεν επιδίωξα πολλά πράγματα επαγγελματικά γιατί θέλησα να κάνω οικογένεια κι έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Ίσως δεν ήμουν πολύ φιλόδοξη σαν άνθρωπος. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, έχουν πάρει το δρόμο τους. Είμαι χαρούμενη που έχω κάνει δύο ανεξάρτητα παιδιά... Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε τους γιους μας αρχικά, αλλά, επειδή με τον Χρήστο έχουμε μια βαθιά αγάπη την οποία αντιλήφθηκαν, δεν τους επηρέασε υπερβολικά αρνητικά».

Δείτε το βίντεο του Mega.