Breaking News

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχειs (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία γνωστοποίησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχειs. Η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας αναφέρει:

«Ο επιθετικός της Borussia Dortmund, Sebastien Haller, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Bad Ragaz της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Dortmund.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχειs κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

"Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Sebastien Haller και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Borussia Dortmund εύχεται στον Sebastien πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Sebastian Kehl.

Η Borussia Dortmund ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη».


Να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Αλέ από τον Άγιαξ στη Ντόρτμουντ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, έναντι 31 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η φυγή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι.