Breaking News

Survivor: Στάθης και Άρης πήραν τα «χρυσά» εισιτήρια - Στον «τάκο» η Μαίη και η Ασημίνα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι 4 φιναλίστ του Survivor, η Θωμαΐς (Μαίη) Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, μπήκαν για τελευταία φορά στους στίβους μάχης και τα έδωσαν όλα για να νικήσουν.

Νωρίτερα, οι τέσσερις παίκτες αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα.



Πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, συμμετείχαν σε δύο κρίσιμους αγώνες, διεκδικώντας τις δύο από τις τρεις θέσεις του Ημιτελικού της Αθήνας. 

Το πρώτο εισιτήριο πήρε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη.


Οι υπόλοιποι 3 παίκτες, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμαννουηλίδου ρίχτηκαν ξανά στη μάχη, με τον Άρη Σοϊλέδη να επικρατεί και να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο.


Οι δύο ηττημένες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμαννουηλίδου, τέθηκαν για μία τελευταία φορά στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού.

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί ζωντανά στην Αθήνα, όπου θα μάθουμε τον τρίτο παίκτη που θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα του Hμιτελικού.

Να σημειωθεί ότι οι γραμμές άνοιξαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και θα κλείσουν το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια του Live.