Breaking News

«Χείμαρρος» o Γ. Μποσταντζόγλου: «Και ο κ. Κούγιας θα έπρεπε να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομικής απόψεως» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έχουν υπάρξει και υπάρχουν κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριοπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι... Βλέπουμε ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εξετέθησαν πολλαπλώς», είπε ο Γιάννης Μποστατζόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις υποθέσεις Πέτρου Φιλιππίδη - Δημήτρη Λιγνάδη. Όταν ρωτήθηκε «Είναι σοκαριστική η εικόνα να βλέπεις συναδέλφους σου με χειροπέδες;», ο Γιάννης Μποστατζόγλου απάντησε:

«Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Δηλαδή και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομικής απόψεως. Βγαίνει ο θύτης ανώτερος του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο; Ε, όχι, δεν το δέχομαι...».

Αν αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα συνεργαζόταν μαζί τους; «Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους γιατί δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον; Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, ευατούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες; Δεν βλέπω τον λόγο... Πολύ καλά τους έκαναν και τους διέγραψαν από το ΣΕΗ. Μια ζωή έκαναν ό,τι έκαναν. Πέρασαν οι δόξες τους, τώρα θέλω να τους δω, γιατί ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν...».

Στο τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δε θέλω να έχω πολλά - πολλά με το χώρο της τηλεόρασης, γιατί με έχουν στεναχωρήσει οι παραγωγοί. Εάν νομίζουν ότι είναι θεοί επί της γης ας συνεργαστούν με τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Η τηλεόραση είναι μία χλαπάτσα αισχίστου είδους».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega.