Breaking News

«Heartland»: Reunion για την Amber Marshall και τον Graham Wardle (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Graham Wardle αποχώρησε από την 
οικογενειακή, κωμική-δραματική σειρά «Heartland» του CBC, ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια γυρισμάτων, διατηρεί τη φιλία του με την Amber Marshall.


Στη σειρά υπήρξε μία αποχώρηση, η οποία στεναχώρησε τους fans της. Ο τηλεοπτικός Ty Borden (που τον υποδύθηκε ο Graham Wardle) έχασε τη ζωή του, μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν όταν πυροβολήθηκε, με τη σύζυγό του Amy να τον θρηνεί στη 14η σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά από τόσα χρόνια, ο Graham Wardle δεν ήθελε να συνεχίσει στη σειρά, φέροντας σε δύσκολη θέση τους σεναριογράφους.

Ο Graham Wardle και η Amber Marshall συναντήθηκαν πρόσφατα, με τη γοητευτική ηθοποιό να ανεβάζει τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Μαζί τους πόζαρε και η τηλεοπτική κόρη τους, όπως και η αδελφή της στην πραγματική της ζωή.

«Είναι πάντα μια πολύ ιδιαίτερη μέρα όταν τα κoρίτσια Spencer έρχονται να παίξουν, αλλά ένας Graham Wardle την κάνει ακόμα καλύτερη!», έγραψε στη λεζάντα.

H σειρά «Heartland» βασίζεται στη σειρά παιδικών βιβλίων της Lauren Brooke και κανείς δεν γνωρίζει πλέον την εξέλιξή της. Στα βιβλία, ο Ty Borden δεν πεθαίνει, αλλά πέφτει σε κώμα και συνέρχεται μετά από κάποια χρόνια. Η Amy στη συνέχεια μένει ξανά έγκυος και περιμένει δίδυμα. Η αποχώρηση του Graham Wardle άλλαξε τα πάντα στη ροή του σεναρίου.


Να σημειωθεί ότι η 34χρονη Amber Marshall ιππεύει άλογα από μικρή, από τότε, σχεδόν, που μπορούσε να περπατήσει. Η ζωή της θυμίζει το «Heartland». Από το 2016, ζει σε ένα αγρόκτημα έξω από το Calgary της Alberta με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Shawn Turner και τα ζώα τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 27 Ιουλίου 2013.