Breaking News

Irina Shayk: Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Bradley Cooper (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φήμες περί επανασύνδεσης με τον Bradley Cooper πυροδότησε η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Irina Shayk.

Πριν τρία χρόνια, το 2019, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ο διάσημος ηθοποιός και η Ρωσίδα καλλονή ήταν μαζί  από το 2015, χωρίς, ωστόσο, να παντρευτούν, ενώ στις 21 Μαρτίου του 2017 καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή Lea.


Η Irina Shayk δημοσίευσε σε ανάρτησή της στο Instagram 3 φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας ότι τις τελευταίες μέρες κάνει διακοπές με τον πρώην σύντροφό της και την κορούλα τους, Lea. Στη λεζάντα έβαλε μια κόκκινη καρδιά.


Στη μία φωτογραφία, ποζάρει με τον Bradley Cooper, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο κολυμπάει ανάμεσα σε γουρούνια.


Τον περασμένο μήνα (Ιούλιο) μία πηγή δήλωσε στο ET (Entertainment Tonight) Online: «Το ζευγάρι δεν μιλάει για τη σχέση του και αποφεύγει να εμφανίζεται δημόσια. Ήθελαν να γνωριστούν περισσότερο μεταξύ τους πριν γίνει γνωστό ότι είναι μαζί. Έχουν πολλά κοινά και απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί. Όλα πάνε πολύ καλά».

Και πρόσθεσε: «Η Irina και ο Bradley έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους εδώ και καιρό, όσον αφορά την από κοινού ανατροφή του παιδιού τους. Και οι δύο αγαπούν τη Lea τόσο πολύ και θέλουν να είναι οι καλύτεροι γονείς. Κάνουν όμως παρέα και μόνοι τους. Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Έχουν αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον».