Breaking News

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του Πάνου Νάτση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Επτά μήνες μετά το θάνατό του, η σύντροφός του, η σαξοφωνίστρια και τραγουδίστρια Διονυσία Γεωργιάδου, είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Open:

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την κάθε μέρα... Μια ξυπνάς καλά και την άλλη ξυπνάς περίεργα, αλλά το δέχεσαι, ζεις μ' αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και... ο Πάνος με τη φιλοσοφία ζωής που είχε....

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, αλλά δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς... Είχα επιστρέψει στη δουλειά στις δύο εβδομάδες, γιατί έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του... παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν θυμώνεις, υπερτερεί ο θυμός και το κάνεις σαν άμυνα για να μην αντιμετωπίσεις το πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο.