Breaking News

«Έφυγε» στα 32 της η ηθοποιός Charlbi Dean (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή η 
Νοτιοαφρικανή ηθοποιός και μοντέλο Charlbi Dean, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Triangle of Sadness», που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα του 2022.

Σύμφωνα με το DeadLine, πέθανε την περασμένη Δευτέρα (29/8) στη Νέα Υόρκη από μια απροσδόκητη αιφνίδια ασθένεια. Ήταν μόλις 32 ετών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θάνατό της.

Charlbi Dean Kriek

Γεννημένη ως Charlbi Dean Kriek στις 5 Φεβρουαρίου 1990 στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 6 ετών.

Το 2010 συμμετείχε στη νοτιοαφρικανική κωμωδία «Spud», επανέλαβε το ρόλο της το 2013 για το σίκουελ «Spud 2: The Madness Continues», ενώ εμφανίστηκε και στις ταινίες: «Death Race 3: Inferno» (2013), «Blood in the Water» (2016), «Don't Sleep» (2017) και «Porthole» (2018).

Το 2017 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Elementary» του CBS και το 2018 έπαιξε ως Syonide σε 9 επεισόδια στο «Black Lightning» του CW.


Στην ταινία «Triangle of Sadness» υποδύεται το μοντέλο Yaya, που προσκλήθηκε σε ένα σούπερ γιοτ για μια κρουαζιέρα με πλούσιους καλεσμένους, η οποία τελειώνει καταστροφικά καθώς οι επιζώντες αποκλείονται σε ένα έρημο νησί.

Το «Triangle of Sadness» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του 2022, όπου απέσπασε το χειροκρότημα και κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα. Η ταινία έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου 2022.

Ως μοντέλο, η Charlbi Dean εμφανίστηκε στις νοτιοαφρικανικές εκδόσεις των περιοδικών GQ και Elle τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Ιούλιο του 2010, αντίστοιχα.


Το trailer της ταινίας «Triangle of Sadness».


Πληροφορίες από: DeadLine