Breaking News

Η εξομολόγηση της Κ. Παπουτσάκη: «Νιώθω άτρωτη αλλά είμαι γεμάτη αυτοάνοσα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα πρωταγωνιστήσει για 3η σεζόν στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Κάνω αγώνα για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Επειδή είμαι αρκετά ανοιχτή, δεν είμαι καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο που με προφυλάσσει, αυτό σε κάνει πολλές φορές να νιώθεις εκτεθειμένος. Δηλαδή την πατάς...», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι μια μεγάλη δύναμη γενικά, ότι μπορώ τα πράγματα να τα διορθώσω, να τα φτιάξω και ενδεχομένως να επανέλθω από πληγωτικές καταστάσεις, οπότε αισθάνομαι - κατά κάποιο τρόπο - ότι είμαι κάπως "άτρωτη"... που δεν είμαι όμως, γιατί είμαι γεμάτη αυτοάνοσα».

«Δεν κλατάρω συνήθως από δουλειά, αλλά συναισθηματικά. Είμαι εργατική και πολύ πρόθυμη να τα καταφέρω όλα και να τα κάνω με τον τρόπο που εγώ αισθάνομαι ότι είναι λειτουργικό. Όταν δεν είμαι καλά, κλατάρω συναισθηματικά. Αυτό είναι το πρόβλημά μου, εκεί ζορίζομαι πολύ... Όταν δεν είμαι καλά το παραδέχομαι και το παραλέω», εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.