Breaking News

Ο Chris Hemsworth γιόρτασε τα γενέθλιά του - Οι ευχές της Elsa Pataky και η «επική» φωτογραφία που δημοσίευσε (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες (Πέμπτη, 11/8) ο Chris Hemsworth, με τη σύζυγό του Elsa Pataky να του στέλνει και διαδικτυακά τις ευχές της.

Ο γοητευτικός Αυστραλός ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστος από το ρόλο του στις ταινίες «Thor», όπου υποδύεται τον ομώνυμο σούπερ ήρωα, έχει δημιουργήσει μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες του Hollywood.

Ο Chris Hemsworth - που είναι αδερφός του ηθοποιού Liam Hemsworth - παντρεύτηκε το 2010 την όμορφη Ισπανίδα Elsa Pataky (πρώην μοντέλο και, επίσης, ηθοποιός), με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά: μια κόρη (India) γεννημένη τον Μάιο του 2012 και δύο δίδυμα αγόρια (Sasha και Tristan) που ήρθαν στη ζωή τον Μάρτιο του 2014. Το 2015, η οικογένεια μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έπαιξε μαζί στην ταινία «12 Strong» (2018).

Ο Chris Hemsworth γιόρτασε χθες τα 39α γενέθλιά του, καθώς γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1983. Η 46χρονη σύζυγός του έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο ηθοποιός ποζάρει στη μπαvιέρα του σπιτιού τους, έχοντας έναν παπαγάλο στο κεφάλι του (!), στη δεύτερη παίζει με τα παιδιά του, ενώ η τρίτη είναι από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Thor: Love and Thunder».


«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου εκπαιδευτή παπαγάλων, χειριστή παιδιών και δαμαστή συζύγου. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις», έγραψε με χιούμορ η Elsa Pataky και πρόσθεσε: «Σ' αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω».



Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, το ζευγάρι ποζάρει στην πρεμιέρα της ταινίας «Thor: Love and Thunder» στο Λος Άντζελες, που έγινε τον περασμένο μήνα. Η ταινία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 8 Ιουλίου 2022.