Breaking News

Anne Heche: Η δήλωση της οικογένειάς της μετά το σοβαρό τροχαίο - «Δεν αναμένεται να επιβιώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν αναμένεται να επιβιώσει» - σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της - η ηθοποιός Anne Heche, η οποία την περασμένη εβδομάδα (Παρασκευή, 5/8) ενεπλάκη σε ατύχημα με το αυτοκίνητό της, το οποίο προκάλεσε ζημιές σε σπίτι στο Λος Άντζελες, πάνω στο οποίο έπεσε.

Η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres ανασύρθηκε με σοβαρά εγκαύματα και τραύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone, η οικογένειά της αναφέρει σε δήλωσή της στο περιοδικό:

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne Heche υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει. Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατείται σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν κάποια όργανα είναι βιώσιμα». 

Επίσης, η οικογένεια ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Grossman Burn Center στο West Hills του Λος Άντζελες, ενώ προσθέτει:

«Η Anne είχε τεράστια καρδιά και άγγιζε όλους όσους συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Περισσότερο από το εξαιρετικό ταλέντο της, είδε τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς ως έργο της ζωής της. Θα μείνει στη μνήμη για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα λείψει πολύ για το φως της».

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η σοκαριστική δήλωση έρχεται μετά την ενημέρωση από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, που ανέφερε χθες (Πέμπτη) ότι η Anne Heche ήταν υπό έρευνα, καθώς φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητό της με μεγάλη ταχύτητα, όταν έπεσε σε μια διώροφη μονοκατοικία στη γειτονιά Mar Vista του Λος Άντζελες, στις 5 Αυγούστου.

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως και το σπίτι, ενώ σχεδόν 60 πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο.

Ο αστυνομικός Matthew Cruz είπε στο Rolling Stone ότι έγινε μία πρώτη εξέταση αίματος, μέσω εντάλματος έρευνας. «Το αποτέλεσμα δείχνει ναρκωτικά, αλλά όλα είναι ακόμα προκαταρκτικά. Χρειαζόμαστε ακόμη πρόσθετες δοκιμές για να αποκλειστεί οποιαδήποτε ουσία χορηγείται στο νοσοκομείο».

«Στο σπίτι ξέσπασε πυρκαγιά. Μια γυναίκα, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σπιτιού, από θαύμα γλίτωσε τον τραυματισμό», τόνισε.