Breaking News

Το Σπίτι του Ηθοποιού: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας συνάντησαν την Άννα Φόνσου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε ότι ο ίδιος και ο Μάκης Δελαπόρτας, επισκέφτηκαν το Σπίτι του Ηθοποιού, όπου συζήτησαν με την Άννα Φόνσου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί.

Το πρωί της Παρασκευής (12/8), ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον Μάκη Δελαπόρτα και την Άννα Φόνσου. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στη λεζάντα:

«Στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ με την αστείρευτη και υπερδραστήρια Άννα Φόνσου, που δεν σταματάει λεπτό να νοιάζεται για τους ηθοποιούς! Κι εμείς από κοντά πάντα στο πλευρό της... μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα, μέλος του ΔΣ του ΤΑΣΕΗ πια, βρεθήκαμε για να βρούμε λύσεις για πολλά σοβαρά τρέχοντα προβλήματα ηθοποιών.

Η Άννα εξ άλλου υπήρξε κι αυτή κατά διαστήματα, όπως εγώ τώρα, Πρόεδρος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ κι έχει ασχοληθεί πολύ με κάθε είδους πρόβλημα που ανακύπτει...

3η του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα βρεθούμε στο Ηρώδειο για την μεγάλη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη, που οργανώνει το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, μόνο με ηθοποιούς».