Breaking News

Δεύτερος μήνας του μέλιτος για Ben Affleck και Jennifer Lopez - Βόλτα στους δρόμους του Μιλάνου (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι νιόπαντροι Jennifer Lopez και Ben Affleck έδειχναν ευδιάθετοι, κάνοντας τα ψώνια τους στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck - οι οποίοι, μετά τον πολιτικό γάμο τους τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας, παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες και με θρησκευτικό γάμο - απολαμβάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στο Μιλάνο, στην «παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας».

Το ζευγάρι καταγράφηκε χθες (Πέμπτη, 25/8) στους δρόμους του Μιλάνου, όπου έκαναν τα ψώνια τους. Η πάντα γοητευτική 53χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια φαινόταν κομψή, ντυμένη στα λευκά. Ο 50χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης της κρατούσε συνέχεια το χέρι, με το ζευγάρι να μην κρύβει την ευτυχία του.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά τον πολιτικό γάμο τους τον Ιούλιο στο Λας Βέγκας, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ταξίδεψαν στο Παρίσι με τα παιδιά τους για τον μήνα του μέλιτος. Στη συνέχεια βρέθηκαν στο Κάπρι της Ιταλίας, όπου η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο γκαλά LuisaViaRoma για τη UNICEF.

Αυτή τη φορά, στον δεύτερο μήνα του μέλιτος, οι δυο τους φαίνεται ότι θέλουν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, καθώς είναι χωρίς τα παιδιά τους. Πριν ταξιδέψουν προς το Μιλάνο, εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στη λίμνη Κόμο.


Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 14χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.

Δείτε το βίντεο του TMZ.