Breaking News

Δικηγόρος της Μαρίας Καρλάκη: «Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δικηγόρος της Μαρίας Καρλάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης για τη σοκαριστική καταγγελία που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Μαρία Καρλάκη γνωστοποίησε πρόσφατα ότι έκαψαν το αυτοκίνητό της. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (12/8).

Η Μαρία Καρλάκη είχε γράψει την περασμένη Παρασκευή στο Instagram: «Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα, μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω, είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας, ενημέρωσα τις Αρχές για τις εμμονές και τη βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου, από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν. Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει».

Ο δικηγόρος της, Θωμάς Ρουκούνης, δήλωσε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»: 

«Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης... Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη... Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις, καθώς συνέπεσε το διάστημα που είχε χωρίσει. Οπότε, ανησύχησε κι έκανε αυτή την ανάρτηση... Η κ. Καρλάκη, όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει... Στο τέλος της σχέσης - της συγκεκριμένης, αλλά και γενικότερα - οι τόνοι ανεβαίνουν και υπάρχουν εντάσεις. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο... Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος παραβιάζει δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου».

Δείτε το βίντεο του Mega.