Breaking News

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε τις πρώτες διακοπές με τη δίχρονη κορούλα της, που υιοθέτησε τον περασμένο χρόνο.

H Ευγενία Δημητροπούλου είχε παντρευτεί στις 11 Ιουνίου 2021, με πολιτικό γάμο, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 γνωστοποίησε ότι υιοθέτησε την Εύα, ένα κoριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η όμορφη ηθοποιός - που θα συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ - είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο στο Dot: «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου κι αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του».

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, από τον Πλαταμώνα Πιερίας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ έγραψε:

«"Αχ! Ξεκουράστηκα!" νομίζω δεν αναφώνησε ποτέ κανένας σε διακοπές με δίχρονο. Αλλά έμαθε να χαίρεται με τα πιο απλά, πως μπορεί να ασχοληθεί ώρες ολόκληρες παίζοντας με το νερό, μετρώντας τα αστέρια, χαϊδεύοντας βασιλικούς και πως διαθέτει μια μυστική κρύπτη ενέργειας που σου επιτρέπει να χορεύεις ξέφρενα 9 φορές το ίδιο τραγούδι στις 8 το πρωί. Και κάτι ακόμα. Αν βρεις ανθρώπους που αγαπάς, που έχουν επίσης δίχρονα, η ζωή στις διακοπές γίνεται ομορφότερη, πιο νόστιμη και έχεις κάποιον να σου δώσει ένα μωρομάντηλο βοηθείας την κατάλληλη στιγμή».