Breaking News

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Έγιναν ξανά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, το οποίο είναι αγοράκι και ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είχαν γίνει γονείς για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, όταν γεννήθηκε η κόρη τους True.

Μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η πενταετή τους σχέση "κατέρρευσε" οριστικά τον Δεκέμβριο του 2021, όταν η Daily Mail αποκάλυψε - και μάλιστα με δικαστικά έγγραφα - ότι ο 31χρονος σταρ του ΝΒΑ είχε αποκτήσει έναν γιο με την personal trainer Maralee Nichols, ενώ τα είχε ξαναβρεί με την Khloe Kardashian.

Όταν γεννήθηκε ο Theo (ο γιος του Tristan Thompson και της Maralee Nichols), η παρένθετη μητέρα  ήταν ήδη έγκυος.

Τελικά η παρένθετη μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, με την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail μια πηγή είπε πρόσφατα στο Us Weekly: «Ο Tristan έχει προσπαθήσει αμέτρητες φορές να κερδίσει ξανά την Khloe, αλλά εκείνη τελείωσε για τα καλά μαζί του».

Ένας εκπρόσωπος της Khloe Kardashian είπε στην Page Six χθες, Παρασκευή: «Είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για την τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της».