Breaking News

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος TV», με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός - η οποία τον Μάρτιο του 2018 καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που απέκτησε με τον 
σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα - μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και για την προσωπική της ζωή.

• Πόσο σου άλλαξε ο γιος σου τη ζωή;

«Το παιδί έγινε η βασική μου προτεραιότητα. Το πρόγραμμά του, πόσες ώρες θα τον δω, είναι συνεχώς στο μυαλό μου. Θέλω με το παιδί μου να περνώ παραγωγικό χρόνο. Δεν θέλω να είμαι η μαμά που αφήνει το παιδί της στο τάμπλετ, που είναι μέσα στο σπίτι συνεχώς, αλλά δεν ασχολείται μαζί του παραγωγικά. Εγώ αυτό προσέχω, αυτό προσπαθώ. Τα τελευταία δύο χρόνια, που δεν είχαμε θέατρο λόγω του κορονοϊού, πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Ήταν τα πιο τρυφερά χρόνια και είμαι πολύ γεμάτη και χορτάτη που τον έζησα. Έχει αλλάξει, πάντως, το πρόγραμμά μου, αρχικά ο ύπνος μου (γέλια.) Δεν έχεις την ελευθερία τού να είσαι με τον σύντροφό σου και να πεις το βράδυ "πάμε μια βόλτα". Η ζωή είναι τόσο διαφορετική, αλλά έχει τόση συγκίνηση και χαρές που ξεχνάς τα πάντα. Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν. Έχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη!».

• Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που έπρεπε να συνδυάσεις τη μητρότητα και τη δουλειά;

«Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά τον πρώτο καιρό, που φεύγεις από το μαιευτήριο και έρχεσαι με ένα μωρό στο σπίτι, λες "τώρα τι κάνω;" (γέλια). Φοβάσαι, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα. Αυτό που προσπαθήσαμε με τον άντρα μου είναι να προσαρμοστεί το παιδί σ’ εμάς και όχι εμείς στο παιδί. Μπορεί το παιδί να κοιμηθεί στο καρότσι μία-δύο φορές, αν η μαμά με τον μπαμπά είναι έξω για ένα κρασάκι! Χαίρομαι την κάθε στιγμή, γιατί σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και θα του λέω "έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι" και δεν θα θέλει (γέλια)».

• Έχεις ανεβάσει φωτογραφία του στα social media;

«Δεν το κρύβω το παιδί μου, αλλά δεν έχω κάνει post να φαίνεται το προσωπάκι του. Πάντως, είναι ίδιος μ’ εμένα (γέλια)».

• Πώς τα πας με τον χρόνο που περνά;

«Ο χρόνος που περνά μου δίνει εμπειρία, όμορφες στιγμές, με κάνει πιο δυνατή, με κάνει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν με νοιάζει η ηλικία μου, δεν με νοιάζουν οι ρυτίδες. Είμαι γεμάτη, καλά και δεν φοβάμαι τίποτα. Τον εκτιμώ τον χρόνο, δεν τον αγοράζεις, δεν τον σταματάς, μπορείς να τον εκμεταλλευτείς ουσιαστικά».