Breaking News

Η συγκινητική ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τα 3 χρόνια από την απώλεια της συζύγου του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έκανε ανάρτηση για την αγαπημένη του σύζυγο, Τασούλα, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Πριν τρία χρόνια, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βυθιστεί στο πένθος, όταν άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη του σύζυγος.

Η Τασούλα Λαζοπούλου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 22ας Αυγούστου 2019, σε ηλικία 60 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που της αφιέρωσε και το πρώτο του βιβλίο, το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) μοιράστηκε δύο φωτογραφίες σε story του στο Instagram, που δείχνουν τον ίδιο και τη σύζυγό του σε παραλία. «20 Αυγούστου κάποτε....», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια περίπου, τον Νοέμβριο του 2020, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Η μάχη της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια... Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και του λες "περνάω αυτό, δώστε μου αυτό". Δεν είναι σωστό... Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, "δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα". Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω γιατί το έγραψα. Έφυγε το μολύβι μόνο του κι άρχισα να γράφω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω...».

Δείτε την ανάρτησή του.