Breaking News

Olivia Newton-John - Συγκινεί ο σύζυγός της: «Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους ο John Easterling, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για την πρόσφατη απώλεια της συζύγου του, Olivia Newton-John. Η κορυφαία ποπ τραγουδίστρια της δεκαετίας του 1970, που πρωταγωνίστησε στο «Grease», άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, μετά από μάχη με μεταστατικό καρκίνο του μαστού...

Η Olivia Newton-John, γεννήθηκε στη Βρετανία και σε ηλικία 6 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι Αυστραλοί θα έχουν την ευκαιρία να τη θρηνήσουν δημόσια, καθώς η οικογένειά της δέχτηκε μια προσφορά για μια κρατική τελετή μνήμης.

Συγκεκριμένα, η ανιψιά της Tottie Goldsmith (ηθοποιός και τραγουδίστρια) αποδέχτηκε την προσφορά για λογαριασμό της οικογένειας, κατά τη συνομιλία της το πρωί της Πέμπτης με τον πρωθυπουργό της Βικτώριας, Daniel Andrews. Ο τόπος και η ημερομηνία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια φέρεται να σχεδίαζε να γράψει μια επιστολή στη νέα υπουργό Υγείας της Βικτώριας, Mary-Anne Thomas, τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας, Mark Butler και τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Anthony Albanese, προκειμένου να πιέσει για μεγαλύτερη πρόσβαση στη φαρμακευτική κάvvαβη.

Το βράδυ της Τετάρτης, τοπική ώρα (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας), ο John Easterling ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Olivia, η αγάπη μας, τους ενός για τον άλλον, υπερβαίνει την κατανόησή μας. Κάθε μέρα εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας γι' αυτή την αγάπη που ήταν τόσο βαθιά, τόσο αληθινή, τόσο φυσική. Δεν χρειάστηκε ποτέ να "δουλέψουμε" πάνω σ' αυτό. Νιώθαμε δέος σ' αυτό το μεγάλο μυστήριο και αποδεχθήκαμε την εμπειρία της αγάπης μας ως παρελθόν, παρόν και για πάντα.

Στη βαθύτερη ουσία της, η Olivia ήταν μια θεραπεύτρια που χρησιμοποιούσε τα μέσα του τραγουδιού, των λέξεων και της αφής. Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Το εύρος ζώνης της για τη γνήσια φροντίδα για τους ανθρώπους, τη φύση και όλα τα πλάσματα σχεδόν επισκιάζει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μόνο η χάρη του Θεού μου επέτρεψε να μοιραστώ το βάθος και το πάθoς της ύπαρξής της για τόσο καιρό. Στις πιο δύσκολες στιγμές της είχε πάντα το πνεύμα, το χιούμορ και τη δύναμη της θέλησης να μεταφέρει τα πράγματα στο φως.

Ακόμα και τώρα που η ψυχή της πετάει στα ύψη, ο πόνος και οι τρύπες στην καρδιά μου θεραπεύονται με τη χαρά της αγάπης της και το φως που λάμπει μπροστά.

Η οικογένειά μας εκτιμά βαθιά τον απέραντο ωκεανό αγάπης και υποστήριξης που ήρθε στο δρόμο μας».