Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία να με στοχοποιήσουν και να με βρίσoυν χυδαία»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν, μετά την ατυχή ανάρτηση που έκανε για τον Γιώργο Μάγκα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προκάλεσε άθελά του σύγχυση με την ψευδή «είδηση» που κοινοποίησε ότι πέθανε ο Γιώργος Μάγκας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ διέψευσε την είδηση και ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι είχε λάθος πληροφόρηση, με τον βιρτουόζο του κλαρίνου να δηλώνει χθες (Παρασκευή, 19/8) στον ΑΝΤ1: «Δεν είναι για γέλια, διότι η είδηση κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες του κόσμου. Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε. Δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός όταν τους μιλούσα».

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook: «Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακόμα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα μας τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα... Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφους, συναδέλφους και φίλους που μου  συμπαρίστανται στην άδικη και ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».