Breaking News

Sylvester Stallone: Ο λόγος που η Jennifer Flavin κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Η πρώτη εμφάνισή της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Flavin, η εν διαστάσει σύζυγος του Sylvester Stallone, βρήκε παρηγοριά στις κόρες τους, μετά την αποκάλυψη ότι η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στα έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη Παρασκευή (19/8) στην κομητεία Palm Beach, απαίτησε την αποκλειστική χρήση της κατοικίας τους - των 13.241 τετραγωνικών ποδιών, με επτά κρεβάτια και δέκα μπάνια, που έχει τη δική της παραλία, αποβάθρα και ξενώνα-, ενώ το διαζύγιό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, εμποδίζοντας ουσιαστικά τον 76χρονο ηθοποιό να μείνει εκεί.

Zήτησε, επίσης, από το δικαστήριο να διαφυλάξει τα κοινά περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, ισχυριζόμενη ότι τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός «έχει κάνει σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη των περιουσιακών τους στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

Ακόμη, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της - αφαιρώντας εκείνο του Stallone - και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της (Flavin).

Η Jennifer Flavin είναι η τρίτη σύζυγος του Sylvester Stallone. Μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, την 25χρονη Sophia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarlet.

Όπως αναφέρει η Daily Mail - που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες -, η Flavin εθεάθη χθες (Τετάρτη, 24/8) στο δρόμο του κτήματος τους στο Palm Beach, μετά την είδηση ​​ότι ο γάμος τους «έσπασε ανεπανόρθωτα».

Το πρώην μοντέλο συνοδευόταν από την κόρη τους Sistine, καθώς περνούσε τις πύλες ασφαλείας με ένα μπλε κουπέ Polestar, φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου.


Η Flavin δεν απαντούσε σε μηνύματα ή κλήσεις που ζητούσαν σχόλια. Επίσης, δεν απαντούσε στην ενδοσυνεννόηση όταν οι δημοσιογράφοι την καλούσαν στην αχανή έπαυλη, η αξία της οποίας εκτινάχθηκε από 35 εκατομμύρια δολάρια σε 57 εκατομμύρια δολάρια τα δύο χρόνια που την κατέχει η οικογένεια του Stallone.

Ένας φρουρός ασφαλείας, που περιπολούσε στην τεράστια ιδιοκτησία, αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά στο DailyMail.com: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επικοινωνία».

Οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού είχαν φουντώσει μια μέρα νωρίτερα, όταν η Daily Mail είχε αποκαλύψει ότι ο Sylvester Stallone είχε καλύψει ένα τατουάζ της γυναίκας του στο δεξί του χέρι, με τον Butkus, τον σκύλο του ηθοποιού στις ταινίες «Rocky».

Πριν λίγες ημέρες (10 Αυγούστου), η Jennifer Flavin είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να έχουν τελειώσει όλα μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους, στην οποία σημείωσε: «Αυτά τα κoρίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».


Να σημειωθεί ότι ο Sylvester Stallone απέκτησε και δύο γιους από τον πρώτο του γάμο (1974-1985) με τη Sasha Czack: τον 43χρονο Seargeoh και τον Sage, που πέθανε από στεφανιαία νόσο το 2012, σε ηλικία 36 ετών.

Από το 1985 έως το 1987 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Brigitte Nielsen και στις 17 Μαΐου 1997 παντρεύτηκε τη Jennifer Flavin.