Breaking News

Yazmin Oukhellou: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του συντρόφου της και την απουσία της από την κηδεία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Yazmin Oukhellou έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το θάνατο του συντρόφου της και την απουσία της από την κηδεία του.

Η Yazmin Oukhellou, που συμμετείχε σε 92 επεισόδια (2017-2021) στη βρετανική τηλεοπτική σειρά ριάλιτι «The Only Way Is Esseχ» - γνωστή ως «TOWIE» -, απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύντροφό της.

Η 28χρονη και ο νεαρός επιχειρηματίας Jake McLean ταξίδεψαν στην Τουρκία πριν λίγο καιρό. Στις 3 Ιουλίου 2022 το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, έπεσε σε γκρεμό στην Αλικαρνασσό. Ο Jake McLean έχασε τη ζωή του, ενώ η Yazmin Oukhellou είχε τραυματιστεί βαριά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ανάρτησή της έρχεται μετά από αναφορές ότι δεν την άφησαν να παραστεί στην κηδεία, λόγω εντάσεων με την οικογένεια του McLean.

Μάλιστα, η μητέρα του Anita Walsh φέρεται να είπε στις τουρκικές αρχές ότι πίστευε ότι θα μπορούσε να έπαιξε ρόλο στο θάνατο του γιου της.

Η ίδια φέρεται να επιβεβαίωσε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους και πως βρέθηκαν στην Τουρκία με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να συμφιλιωθούν, τονίζοντας ότι το ταξίδι έκανε τα πράγματα «τέλεια» μεταξύ τους.

Στην κηδεία, που έγινε πρόσφατα στην εκκλησία St Thomas στο Canterbury, παρευρέθηκε η πρώην του σύντροφος, Lauren Goodger, η οποία συμμετείχε, επίσης, στη σειρά ριάλιτι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μια πηγή είπε στη The Sun: «Η Yazmin φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην κηδεία του Jake και ο χειρότερος εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα όταν έγινε σαφές ότι δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη. Έμεινε τραυματισμένη μετά τη συντριβή και το να μην της επιτραπεί τώρα να πει αντίο ήταν απαίσιο για εκείνη. Η Yazmin επιμένει ότι δεν υπήρξε καβγάς και ότι ο Jake κι εκείνη ήταν χαρούμενοι. Θα αποτίσει το δικό της φόρο τιμής στον Jake ιδιωτικά».

Η Yazmin Oukhellou δημοσίευσε τρεις κοινές τους φωτογραφίες σε ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Απείχα για ένα διάστημα από τα social media για να επικεντρωθώ πλήρως στην ψυχική και σωματική μου αποκατάσταση. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο για να ασχοληθώ με την αποθεραπεία μου όσο καλύτερα μπορούσα. Το ατύχημα με δίδαξε ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και ότι πρέπει να αγαπάμε τους αγαπημένους μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι τόσο ευγνώμων για τις αναμνήσεις και τις ιδιαίτερες στιγμές που μοιραστήκαμε με τον Jake. Δεν έχω σταματήσει να τον σκέφτομαι και θα μου λείπει πάντα. Θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τα υπέροχα μηνύματα. Εκτιμώ πραγματικά τον καθένα από εσάς».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Yazmin Oukhellou υπέστη σοβαρά τραύματα στο χέρι της με τους γιατρούς να της λένε ότι είναι «θαύμα» που είναι ακόμα ζωντανή. Εκτός από τη θεραπεία, μπορεί να χρειαστεί και πλαστική χειρουργική, καθώς έχει μείνει με μόνιμες ουλές, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να χρησιμοποιήσει πλήρως το δεξί της χέρι.