Breaking News

Alec Baldwin: Έγινε μπαμπάς για 8η φορά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπαμπάς για 8η φορά έγινε ο Alec Baldwin, καθώς η σύζυγός του Hilaria έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

O Alec Baldwin έχει μία κόρη από τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger. Στις 30 Ιουνίου 2012 παντρεύτηκε την Hillary "Hilaria" Thomas, που είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας. Με την 38χρονη Hilaria είχε ήδη 6 παιδιά και πλέον η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Στα τέλη Μαρτίου του 2022, ο 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός είχε ανακοινώσει στους followers του στο Instagram ότι θα γίνει για 8η φορά μπαμπάς. 

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) το ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα. Η Hilaria δημοσίευσε στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο, που τη δείχνει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της, η οποία θα πάρει το όνομα Ilaria Catalina Irena.

Το βίντεο περιλαμβάνει και φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Την ανάρτηση αναδημοσίευσε στο προφίλ του και ο Alec Baldwin.

Η Hilaria Baldwin αναφέρει στη λεζάντα: «Είναι εδώ! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα, Ilaria Catalina Irena, 9-22-22. Η μικρή κι εγώ είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Τα αδέρφια της την καλωσορίζουν στο σπίτι μας. Με πολλή αγάπη σε όλους σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα».


Να σημειωθεί ότι η χαρά του Alec Baldwin επισκιάζεται από τα πολλαπλά νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, μετά το τραγικό περιστατικό που είχε συμβεί τον περασμένο Οκτώβριο του 2021 στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», που πραγματοποιούνταν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Το όπλο, με το οποίο ο Alec Baldwin πυροβόλησε τότε στα γυρίσματα, περιείχε αληθινή σφαίρα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άθελά του τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins και να τραυματίσει τον σκηνοθέτη Joel Souza.