Breaking News

Δ. Αλεξανδράκη: «Αλλάξτε τον τίτλο, δεν έχω κάνει απόπειρα αυτoκτoνίας, θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε τηλεφωνικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία διέψευσε την είδηση που κυκλοφόρησε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της, είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Ειλικρινά, αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο... Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει… 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό αυτoκτoνίας, αλλά όχι με μένα, με μία άλλη κοπέλα. Δεν μπορώ να σας πω τι έγινε γιατί δεν είναι η δουλειά μου και δεν αφορά εμένα.

Ξύπνησα, με πήρε ο Δημήτρης κι έχω πάθει σοκ. Κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι καλά, δεν με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε; Σας παρακαλώ πάρα πολύ... Δεν έχει συμβεί τίποτα, για όνομα του Θεού. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά».

Δείτε το βίντεο του Mega.