Breaking News

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Η περιπέτεια αρχίζει από την Κολομβία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» και αυτή τη σεζόν είναι... OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής!

H περιπέτεια ξεκινάει αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 17:45, από την μοναδική Κολομβία!!!

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά.

Κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Μπογκοτά στο σούρουπο, την ώρα που η αλλαγή των χρωμάτων στον ουρανό δημιουργεί μαγευτικές «Εικόνες» σαν σκηνικό, και καταλήγουν στην 7η Λεωφόρο, αυτόν τον τεράστιο δρόμο διασκέδασης. Στην Τσόρο ντε Κεβέδο δοκιμάζουν τσάι κόκας, αλλά και το παραδοσιακό ποτό τσίτσα!

Επισκέπτονται, όμως, την Μπογκοτά και το πρωί για να διαπιστώσουν ότι τις Κυριακές η πόλη μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο πάρτι, κυρίως λόγω των... διαδηλώσεων που προσφέρουν στους κατοίκους της αλλά και στους τουρίστες ένα φαντασμαγορικό θέαμα.        

Η πλατεία Μπολιβάρ αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ξενάγησης στην Μπογκοτά καθώς σφύζει από ζωή, μία αυλή των θαυμάτων!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ανεβαίνουν επίσης στο Μονσεράτ, το ιερό βουνό της Μπογκοτά, για να δουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Τέλος, κάνουν μία μικρή εκδρομή μέχρι το χωριό Ουσακέν στα περίχωρα της Μπογκοτά για να θαυμάσουν από κοντά το καταπληκτικό κυριακάτικο παζάρι του!