Breaking News

Α. Γαλανοπούλου: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην συντρόφου της - Το ποσό που πήρε πίσω η ηθοποιός

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες (29/9), ο Θάνος Βάγιος ανέφερε στο Πρωινό ότι τελείωσε η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, καθώς η γνωστή ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυση εναντίον του. Το πρωί της Παρασκευής (30/9), ο Νικόλαος Παπαπέτρου - δικηγόρος του πρώην συντρόφου της - είπε στο «Happy Day»:

«Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια και καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη.

Άσκησε έφεση και, μετά από αναβολές, εκδικάστηκε προχθές, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση, την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη.

Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση.

Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκατ., τελικά η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 - 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό που σας λέω (250 χιλ. ευρώ)».